Internet en TV vergelijken

Alles in 1 VS internet en TV

Met het wegvallen van de huistelefoon is er een nieuwe combinatie van diensten in opkomst: internet en TV. Waarom zou je immers betalen voor een huistelefoon als je al een mobiel hebt? In veel gevallen is een alles in 1 pakket precies hetzelfde als een pakket bestaande uit alleen internet en TV. Bij de meeste providers wordt de huistelefoon namelijk gratis geleverd. Totdat je er gebruik van gaat maken natuurlijk, dan lopen de kosten van het alles in 1 pakket op. Het aantal huishoudens dat overstapt naar een internet en TV pakket loopt jaarlijks op. De grootste reden hiervoor is dat we steeds meer gebruik gaan maken van onze mobiele telefoon en steeds minder gebruik van onze vaste telefoon. Veel huishoudens kiezen er daarom voor een abonnement zonder vaste telefonie af te sluiten. Naast het ontbreken van de huistelefoon zit er tussen beiden pakketten namelijk geen verschil. En waarom zou je gaan betalen voor iets dat je niet gebruikt?

Let er wel op dat niet alle providers een internet en TV pakket aanbieden. Het aanbod van deze pakketten is dus iets magerder dan het aanbod van alles in 1 pakketten, al scheelt het niet veel.

Mobiel toevoegen aan internet en TV
Enkele providers bieden de mogelijkheid ook mobiel toe te voegen aan een internet en TV abonnement. Dit zijn de providers die ook een mobiele dienst aanbieden zoals KPN, Vodafone en Tele2. In veel gevallen wordt dan een extra korting geboden op het mobiele abonnement, of worden er extra belminuten en/of databundels uitgedeeld. Ook in dit geval geldt dat het aanbod in het geval van internet en TV kleiner is dan bij een alles in 1 pakket. Wanneer je gebruik wilt gaan maken van deze 4 in 1 mogelijkheden is het wellicht slimmer ook een huistelefoon verbinding aan te vragen en deze gewoon niet aan te sluiten. Wanneer je hiervan geen gebruik maakt, is deze mogelijkheid namelijk bijna altijd gratis. Je betaalt in principe alleen voor de vaste telefoon wanneer je hier ook daadwerkelijk gebruik van maakt.

Internet en TV vergelijken

Het vergelijken van internet en TV kan erg lastig zijn. Om niet bij elke provider afzonderlijk te hoeven nakijken wat je voor welk bedrag geleverd krijgt, bieden wij een vergelijker waarmee je op basis van je persoonlijke situatie precies kunt zien wie wat kan leveren aan jouw adres. Het enige dat je hiervoor hoeft op te geven zijn een postcode en huisnummer. Daarna zie je direct welke providers de goedkoopste zijn. Heb je nog extra wensen? Stel dan bepaalde filters in op de resultatenpagina om echt alleen de resultaten te krijgen die je wilt zien. Zo kun je ervoor kiezen om alleen pakketten van Ziggo en KPN met glasvezel en een minimumsnelheid van 200Mb te tonen voor jouw adres. Dan zie je ook direct wat de daadwerkelijk geleverde snelheid op jouw adres gaat worden. Deze wijkt namelijk af naarmate je woning verder weg ligt van de wijkcentrale. Voor glasvezel is deze afwijking nagenoeg nihil, voor DSL kan dit een groot verschil van wel 40% uitmaken.

Vergelijk direct internet en TV

Direct vergelijken

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] tvinternetvergelijken.com
Direct contact

© (2) 2024 Tvinternetvergelijken.com - Alle rechten voorbehouden