Welke e-mail provider gebruik jij?

Provider

Welke e-mail provider gebruik jij?

  • door de redactie
  • 28-12-2018
Welke internet provider gebruik je voor je e-mail en waarom? Er zijn veel verschillende providers waarbij je een e-mail adres krijgt. Allemaal hebben ze ongeveer dezelfde werking maar vaak zijn er ook een aantal kleine verschillen. We nemen vandaag de grootste aanbieders onder de loep als het gaat om e-mail adressen. Hierbij hebben we het over KPN webmail en e-mail van Ziggo.

De grootste e-mail providers in Nederland vergelijken

Er zijn een aantal iedere aanbieder die het grootste zijn in Nederland. De twee grootste zijn KPN en Ziggo. Een aantal jaar geleden heeft Ziggo het bedrijf UPC overgenomen waardoor het een van de grootste partijen is geworden. Omdat de meeste mensen een internetabonnement van deze providers hebben, hebben veel mensen ook een e-mail adres hiervan.

De voordelen van webmail bij je internet

Bij het aanschaffen van een internetabonnement krijg je er vrijwel altijd ook een e-mail adres bij. Niet iedereen kiest ervoor om dit e-mailadres te gebruiken maar het is wel erg handig. Het is namelijk een gratis adres, omdat je al voor het internet betaald. Vaak kan je ook gebruik maken van webmail. Het voordeel hieraan is dat je de e-mail overal en altijd kan bekijken. Je kan inloggen op ieder apparaat en de e-mails worden gesynchroniseerd.

Welke provider?

Inloggen op je e-mail

Zoals we al kort hebben beschreven, is het handig om te beschikken over een e-mailadres van je internetprovider. Inloggen op Ziggo webmail kan bijvoorbeeld altijd en overal. Het is handig om bijvoorbeeld ook toegang tot e-mail te hebben via je mobiele telefoon en als je ergens anders bent dan je thuisbasis.Indien Wil je meer weten over webmail? Volg de link in dit artikel.


Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Er zijn geen artikelen gevonden met als onderwerp "Provider".

Direct vergelijken

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] tvinternetvergelijken.com
Direct contact

© 2020 Tvinternetvergelijken.com - Alle rechten voorbehouden