KPN internet en TV

KPN internet en TV

KPN is in Nederland de grootste aanbieder van telecommunicatie. Onder andere Telfort en XS4ALL maken onderdeel uit van KPN. KPN is sinds 1852 actief in Nederland en is daarmee de oudste provider, hoewel het woord 'provider' in 1852 nog niet actueel was. In deze tijd regelde KPN namelijk de Telegraaf diensten. Tegenwoordig is KPN vrijwel altijd voorloper op het gebied van nieuwe technische ontwikkelingen op het gebied van internet en telecom. Ook heeft KPN met XS4ALL jaarlijks weer een groter succes te pakken. Zo werd XS4ALL in zowel 2015 als 2016 verkozen tot beste provider.

KPN pakketten
Zoals van een zwaargewicht verwacht mag worden, biedt KPN alle mogelijke combinaties aan van internet, tv, bellen én mobiele telefonie (Quad Play). KPN biedt alles in 1, internet, internet en TV, internet en telefonie en KPN Compleet. KPN Compleet bestaat uit een alles in 1 pakket met mobiele telefonie.

KPN glasvezel
KPN biedt waar mogelijk pakketten aan in combinatie met glasvezel. Om te kijken of er een KPN glasvezel pakket beschikbaar is op jouw adres, kun je gebruik maken van onze postcodecheck en zie je ook direct welke pakketten er op jouw adres beschikbaar zijn.

KPN Compleet
KPN biedt naast het bekende alles in 1 pakket ook een KPN Compleet pakket aan. KPN Compleet bestaat, net als alles in 1, uit internet, TV en telefonie. Daarnaast is aan dit pakket ook nog mobiele telefonie toegevoegd. Door gebruik te maken van KPN Compleet ontvangt de klant een maandelijkse korting van 5 euro op de mobiele kosten en gratis dubbele belminuten en databundel. Vooral voor consumenten die al gebruik maken van bepaalde KPN producten is KPN Compleet een aanrader.

KPN

Contactgegevens

KPN B.V.
Postbus 30000
2500 GA Den Haag

T: 0800-0402

KPN pakketten:
Alles in 1: Ja
Internet en TV: Nee
Internet: Ja
Televisie: Ja
Glasvezel: Ja

KPN internet, tv en bellen

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] tvinternetvergelijken.com
Direct contact

© (2) 2024 Tvinternetvergelijken.com - Alle rechten voorbehouden