NLE internet en TV

NLE internet en TV

NLE (voorheen bekend onder de naam De Nederlandse Energie Maatschappij) is de grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland en sinds 2016 zijn zij ook actief op de markt van de telecommunicatie. Dit betekent dus dat je bij hen een abonnement kunt afsluiten voor televisie, internet en telefoon. Ze benutten het netwerk van de KPN, dat is uiterst stabiel dus kun je er zeker van zijn dat je ook ontvangst hebt. Een contract bij NLE ga je aan voor een jaar en tegen een scherpe prijs. Deze prijs proberen zij zo laag mogelijk voor je te houden, maar als je het toch te duur vindt worden of niet tevreden bent kun je na een jaar altijd overstappen naar een andere provider.

Nieuwkomer op de telecommarkt
Op het gebied van energie biedt NLE je verschillende voordelen, maar ook op de telecommarkt trachten zij de prijzen scherp te houden. Wat betreft deze markt is NLE nog maar een nieuwkomer, maar ze bieden je een Alles-in-1 pakket aan waar zowel internet, televisie als bellen bij zijn inbegrepen. Als je alle onderdelen afzonderlijk (al dan niet bij verschillende providers) hebt lopen, betaal je altijd meer dan wanneer je kiest voor een Alles-in-1 pakket. Overstappen naar NLE is heel eenvoudig. Je meldt je aan via de website en doet de postcodecheck, zodat je kunt zien wat voor aansluiting mogelijk is op jouw adres.

Internet
Ook zie je meteen over welke internetsnelheid je gaat beschikken. Als er een overstapservice mogelijk is voor jouw adres regelen zij deze voor je. Omdat je altijd over een goede verbinding wilt beschikken krijg je als extra service een wifi-versterker bij je pakket. Zodat je overal en altijd internet hebt.

Televisie
NLE biedt wat betreft radio en televisie een pakket met standaard meer dan honderd radio- en televisiezenders. Je kunt hier extra pakketten bij kiezen en het aanpassen daarvan is iedere maand mogelijk.

Bellen
Op telefoongebied biedt NLE een standaardpakket aan waarmee je voordelig via de vaste lijn kunt bellen naar nummers in het binnen- en buitenland. Dit geldt zowel voor mobiele als vaste nummers. Dit standaardpakket is uit te breiden met drie andere telefoonpakketten.

NLE

Contactgegevens

De Nederlandse Energie Maatschappij
Postbus 23064
3001 KB Rotterdam

T: 088-7307307

NLE pakketten:
Alles in 1: Ja
Internet en TV: Ja
Internet: Ja
Televisie: Nee
Glasvezel: Ja

NLE internet, tv en bellen

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] tvinternetvergelijken.com
Direct contact

© (2) 2024 Tvinternetvergelijken.com - Alle rechten voorbehouden