Tele2 internet en TV

Tele2 internet en TV

Zoals ook bij andere providers het geval is, kun je bij Tele2 kiezen voor een Alles-in-1 pakket voor internet, televisie en telefonie. Je kunt natuurlijk ook voor maar één onderdeel kiezen, maar bij een Alles-in-1 pakket zullen de totale kosten lager uitvallen dan wanneer je voor alles los kiest. Een Alles-in-1 pakket bij Tele2 bestaat in verschillende versies. Je kunt deze met elkaar vergelijken op hun site en zo de keuze maken voor het pakket dat voor jou het beste is. Niet iedereen hecht namelijk belang aan hetzelfde en bovendien is het duurste pakket niet altijd voor iedereen het meest geschikt. Doe je bijvoorbeeld weinig met internet? Dan heb je ook niet de snelst mogelijke verbinding nodig.

Snel en nog sneller internet
De grootste verschillen tussen de pakketten vind je terug bij de internetverbinding. Hoe sneller de verbinding, hoe hoger de kosten per maand voor het pakket. Internet is in verschillende snelheden verkrijgbaar, maar niet op alle plaatsen. Je kunt zelf ook een pakket samenstellen als je bijvoorbeeld supersnel internet wilt, maar dan dien je op voorhand wel een postcodecheck te doen of dat op jouw adres wel beschikbaar is. Je kunt dit heel eenvoudig nagaan op de site. Je vult je postcode in en je weet het.

Kijk je veel of juist weinig televisie?
Televisie kijken kun je bij Tele2 binnen een Alles-in-1 pakket op twee verschillende manieren. Ben je niet zo’n fanatieke kijker? Dan kies je voor het meest eenvoudige pakket met 20 zenders waarbij je alleen betaalt voor wat je kijkt. In de uitgebreidere pakketten zitten standaard meer zenders, maar de mogelijkheid om deze met extra zenders uit te breiden bestaat ook.

Bellen met een voordelige bundel
Bellen met een vaste verbinding kun je bij Tele2 al vanaf 5 euro per maand. Hiervoor krijg je een belbundel van 5 uur. Deze is altijd uit te breiden en per maand aanpasbaar. Als je overstapt van een andere provider kun je je eigen nummer gewoon behouden.

Tele2

Contactgegevens

Tele2 Nederland B.V.
Postbus 289
2400 AG Alphen aan den Rijn

T: 020-754 4444

Tele2 pakketten:
Alles in 1: Ja
Internet en TV: Ja
Internet: Ja
Televisie: Nee
Glasvezel: Ja

Tele2 internet, tv en bellen

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] tvinternetvergelijken.com
Direct contact

© (2) 2024 Tvinternetvergelijken.com - Alle rechten voorbehouden