Telfort internet en TV

Telfort internet en TV

LET OP! Vanaf 1 mei 2019 is het niet langer mogelijk een nieuw Telfort abonnement af te sluiten. KPN heeft aangekondigd Telfort per 1 mei 2019 stop te zetten.

Telfort is een dochteronderneming van KPN en biedt haar diensten daarom aan via het stabiele netwerk van KPN. Telfort is sinds 2016 20 jaar actief in Nederland.

Telfort pakketten
Telfort biedt haar klanten de mogelijkheid te kiezen uit een alles in 1 pakket of een pakket bestaande uit internet en televisie. Verder is ook een los internetabonnement af te sluiten. Daarnaast kan er aan deze combinaties nog mobiel worden toegevoegd. Telfort biedt geen mogelijkheid om alleen televisie af te nemen. Deze provider biedt doorgaans wel glasvezelpakketten aan. Hiervoor betaal je wel een beetje extra, wil je een lekkere snelheid op jouw adres.

Telfort glasvezel
Telfort biedt huishoudens die beschikken over een glasvezelverbinding de mogelijkheid deze te benutten. In tegenstelling tot veel andere providers levert Telfort een verbinding tot 200Mb in plaats van 500Mb. Uit onderzoek is wel gebleken dat het overgrote deel van de Nederlandse huishoudens aan 200Mb meer dan genoeg heeft. Heb je dus geen behoefte aan een supersnelle verbinding? Dan kun je profiteren van de lage prijzen die Telfort haar klanten biedt.

Telfort Combivoordeel
Telfort biedt haar klanten net als bij KPN en XS4ALL een extra korting wanneer klanten naast een alles in 1 pakket van deze provider ook een mobiel abonnement afsluiten. Deze korting bedraagt 5 euro per maand.

Telfort

Contactgegevens

Telfort Internet, TV & Vast Bellen
Postbus 217
2400 AE Alphen a/d Rijn

T: 0900 9596

Telfort pakketten:
Alles in 1: Ja
Internet en TV: Ja
Internet: Ja
Televisie: Nee
Glasvezel: Ja

Telfort internet, tv en bellen

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] tvinternetvergelijken.com
Direct contact

© (2) 2024 Tvinternetvergelijken.com - Alle rechten voorbehouden