Vodafone internet en TV

Vodafone internet en TV

Vodafone biedt zelf geen internet en tv pakketten meer aan, maar doet dat nu samen met Ziggo.

Bij Vodafone is het ook mogelijk om te kiezen voor een Alles-in-1 pakket. Zodat je beschikt over internet en televisie bij dezelfde provider en ook nog eens met hen kunt bellen via de vaste verbinding. Vodafone brengt deze pakketten op de markt onder de naam 3-in-1. Ze bieden ook de optie 2-in-1, waarbij je kunt kiezen voor alleen internet en televisie of alleen internet en telefoon. Mocht je bijvoorbeeld geen vaste telefoonverbinding hebben, dan is de eerste optie waarbij telefonie niet inbegrepen is lang geen gekke keuze.

Snelle internetverbinding
Je kunt zelf je pakket samenstellen bij Vodafone door aan te geven hoe snel jij de internetverbinding wilt hebben. Bij de aanschaf van een internetverbinding die het beste bij jou past kun je kiezen voor uiteenlopende snelheden. Het is maar net wat jij ervan verlangt. De verbinding is draadloos en de wifi heeft in het hele huis bereik. Ook een snelle verbinding via glasvezel behoort tot de mogelijkheden.

Interactief op alle manieren
Interactief televisie kijken doe je bij Vodafone met een basispakket waarin standaard 60 zenders zitten. Je kunt het standaardpakket altijd uitbreiden met pakketten naar eigen keuze. Voor de voetballiefhebbers is het Eredivisie kanaal FOX Sports zelfs gratis. Verder behoren opnemen, later kijken op het tijdstip waarop jij iets wilt zien, programma’s terugkijken en vanaf het begin ook tot de mogelijkheden binnen Alles-in-1 bij Vodafone.

Bellen op verschillende manieren
Bellen met een vaste verbinding doe je eenvoudig bij Vodafone. Je hebt de keuze uit drie verschillende pakketten die maandelijks opzegbaar zijn. Je betaalt per seconde, kunt je voicemail checken via de e-mail en kunt na een overstap gewoon je eigen nummer meenemen. Bij de voordeligste variant betaal je 11 cent per minuut voor bellen naar vast en mobiel. Bij de andere twee varianten krijg je 2500 minuten om te bellen naar vaste (en mobiele nummers als je het duurste pakket kiest) in Nederland.

Vodafone

Contactgegevens

Vodafone
Postbus 1500
6201 BM MAASTRICHT

T: 0800–1603

Vodafone pakketten:
Alles in 1: Ja
Internet en TV: Ja
Internet: Ja
Televisie: Nee
Glasvezel: Ja

Vodafone internet, tv en bellen

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] tvinternetvergelijken.com
Direct contact

© (2) 2024 Tvinternetvergelijken.com - Alle rechten voorbehouden