XS4ALL internet en TV

XS4ALL internet en TV

XS4ALL is een vrij kleine, maar erg populaire provider. Maar liefst 73% van de klanten van XS4ALL zou de diensten van deze provider aanraden aan anderen. Vooral de uistekende technische ondersteuning van XS4ALL scoort goed bij consumenten. XS4ALL staat bekend als een provider met een stabiel netwerk (KPN) en goede service.

XS4ALL pakketten
XS4ALL biedt pakketten voor internet, alles in 1 en internet en TV. TV afzonderlijk en de combinatie internet en telefonie zijn bij XS4ALL niet beschikbaar. Hoewel de pakketten van XS4ALL vrij prijzig zijn in vergelijking met de concurrentie, biedt de provider wel een zeer stabiel en goed beveiligd netwerk.

XS4ALL glasvezel
XS4ALL biedt waar mogelijk glasvezel aan. Om te kijken of op jouw adres glasvezel beschikbaar is, kun je gebruik maken van onze postcodecheck. Komt er in de resultaten een glasvezelpakket tevoorschijn? Dan beschikt de woning over een glasvezelverbinding.

XS4ALL en KPN Compleet
Omdat XS4ALL onderdeel uitmaakt van KPN, kunnen klanten van XS4ALL die een mobiel abonnement hebben lopen of gaan afsluiten bij KPN, ook gebruik maken van KPN Compleet. Hiermee hebben klanten recht op gratis dubbele maandelijkse data en belminuten en een maandelijkse korting van 5 euro op de kosten voor mobiel. Heb je een mobiel abonnement lopen bij KPN en een alles in 1 pakket van XS4ALL? Vraag dan snel KPN Compleet aan.

XS4ALL

Contactgegevens

XS4All
Postbus 1848
1000 BV Amsterdam

T: 020 398 76 66

XS4ALL pakketten:
Alles in 1: Ja
Internet en TV: Ja
Internet: Ja
Televisie: Nee
Glasvezel: Ja

XS4ALL internet, tv en bellen

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] tvinternetvergelijken.com
Direct contact

© (2) 2024 Tvinternetvergelijken.com - Alle rechten voorbehouden