Fiber internet en TV

Fiber internet en TV

Fiber is een provider die de nadruk legt op persoonlijk contact. De bedoeling is om duidelijk zichtbaar te maken van wie je de diensten afneemt en niet zomaar een anoniem gezicht te lijken. Om dat te bereiken zijn foto's van werknemers op de website geplaatst. Zo weet je altijd wie je contactpersoon is. Daarnaast geloofd Fiber dat glasvezel de toekomst is van het internet in Nederland. Omdat het bedrijf hiervan stellig overtuigd is, biedt Fiber verschillende diensten aan die de overstap naar glasvezel bespoedigen. Zo liggen de prijzen van (a)dsl en glasvezel zeer dicht bij elkaar en kun je ook als je geen gebruik kunt maken van glasvezel gewoon een abonnement afsluiten bij Fiber. Het pakket wordt dan gratis overgezet naar een glasvezel pakket wanneer de verbinding wel beschikbaar is.

Fiber en glasvezel
Fiber ziet de glasvezelverbinding als dé verbinding van de toekomst. Enkele voordelen van glasvezel zijn de stabielere verbinding, een upload snelheid die even hoog ligt als de download snelheid en de hogere snelheden die behaald kunnen worden met het gebruik van glasvezel. Fiber biedt momenteel glasvezelpakketten aan met een maximale snelheid van 500Mb/s. Verwacht wordt dat de snelheden van glasvezel in de nabije toekomst oplopen tot 1000Mb/s.

Fiber combinatiepakketten
Fiber biedt naast een losse internetverbinding ook combinatiepakketten aan voor alles in 1, internet en TV en internet en bellen. Deze provider biedt daarnaast bijna altijd extra kortingen wanneer een pakket met meerdere diensten wordt afgenomen. Een andere leuke bijkomstigheid is dat deze provider de apparatuur die nodig is om de verbinding tot stand te brengen, altijd gratis levert. Je betaalt hier wel borg voor. Daarnaast betaal je voor een kortlopend contract nog eens 49,95 aan aansluitkosten. Deze kosten verdien je wel gemakkelijk weer terug met een jaarcontract omdat je immers het volgende jaar gewoon weer kunt overstappen en weer opnieuw gebruik kunt maken van de actiekortingen die meestal alleen in de eerste 3 tot 6 maanden gelden.

Fiber

Contactgegevens

Fiber Nederland B.V.
Postbus 71387
1008 BJ Amsterdam

T: 020 760 50 40

Fiber pakketten:
Alles in 1: Ja
Internet en TV: Ja
Internet: Ja
Televisie: Nee
Glasvezel: Ja

Fiber internet, tv en bellen

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] tvinternetvergelijken.com
Direct contact

© (2) 2024 Tvinternetvergelijken.com - Alle rechten voorbehouden