Stipte internet en TV

Stipte internet en TV

Bij provider Stipte kun je kiezen voor een Alles-in-1 pakket voor internet, televisie en bellen. Ze brengen dit pakket op de markt onder de naam Alles-in-1 iTV, waarbij de i voor interactief staat. Overstappen is simpel en alles wordt voor je geregeld. Het enige dat jij nog hoeft te doen is opzeggen bij je oude provider. De installatie geschiedt door een monteur en als je contact zoekt met Stipte kom je direct bij een van hun eigen medewerkers terecht.

Internet
Wat betreft internet biedt Stipte ook dit via een supersnelle glasvezelverbinding aan. Ze raden je echter wel aan om goed te kijken wat je nu eigenlijk nodig hebt en dan te kiezen voor het pakket dat het beste bij je past. Stel, je maakt maar weinig gebruik van internet, dan is een minder snelle standaard variant die voordeliger is vaak ook al voldoende. Kies je voor een instappakket en blijkt het niet snel genoeg te zijn, dan kun je dit altijd nog laten aanpassen. De monteur brengt een draadloos modem mee en je kunt dan op alle plekken in huis gebruik maken van het internet.

Veel zenders en interactieve televisie
Het televisiepakket van Stipte geeft je standaard toegang tot 120 televisiezenders, waarvoor je geen extra pakketten hoeft aan te schaffen en dus ook geen extra kosten betaalt. Ook heb je toegang tot 114 radiozenders. Bijkomende services zijn opnemen en afspelen en kijken wanneer jij wilt, zoals altijd het geval is met interactieve televisie. De mogelijkheid om nog meer zenders te krijgen bestaat overigens wel, mocht het standaard aanbod niet voldoende voor je zijn.

Belbundels
Voor het bellen kun je bij Stipte kiezen voor bellen met een bundel. Je betaalt per seconde en kunt een belbundel altijd maandelijks aanpassen als je daar behoefte aan hebt. Het bellen binnen het Alles-in-1 pakket geldt voor vaste telefonie. Overstappen gaat eenvoudig en als je wilt met nummerbehoud, maar dat hoeft niet.

Stipte

Contactgegevens

Stipte B.V.
Postbus 158
8200 AD Lelystad

T: 0320-29 44 44

Stipte pakketten:
Alles in 1: Ja
Internet en TV: Ja
Internet: Ja
Televisie: Ja
Glasvezel: Ja

Stipte internet, tv en bellen

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] tvinternetvergelijken.com
Direct contact

© (2) 2024 Tvinternetvergelijken.com - Alle rechten voorbehouden