Online internet en TV

Online internet en TV

Provider Online biedt je de mogelijkheid om services als televisie en internet los bij hen te kiezen, maar er is ook de optie om een Alles-in-1 pakket te kiezen. Hierbij zijn internet, televisie en bellen inbegrepen en betaal je altijd een lagere prijs dan wanneer je voor losse onderdelen kiest (al dan niet bij een verschillende provider).

Verschillende pakketten
Binnen Alles-in-1 kun je een keuze maken uit verschillende pakketten. Als je op hun site kijkt kun je bij Online de pakketten met elkaar vergelijken en juist dat pakket uitkiezen dat voor jou het beste geschikt is. De prijzen van de pakketten lopen uiteen en de eerste drie maanden krijg je korting. Na deze periode betaal je een wat hoger bedrag. Bij het voordeligste pakket is de internetsnelheid lager dan bij de duurdere pakketten, voor televisie en bellen gelden er geen verschillen.

Internet
Internet is ook mogelijk via een glasvezelverbinding bij Online. Je hebt dan een supersnelle en ook gegarandeerde verbinding. Hiervoor betaal je uiteraard wel het meeste, maar het is wel handig als je veel van internet gebruik maakt, bijvoorbeeld voor school of werk. Het netwerk is stabiel en betrouwbaar en je kunt zelf bekijken wat voor snelle verbinding op jouw adres mogelijk is.

Interactieve televisie
Het aanbod voor de televisie bestaat uit een standaardpakket voor interactieve TV. Zodat jij televisie kunt kijken waar en wanneer het jou uitkomt. Dus ook buitenshuis of op je smartphone of laptop. Je stelt zelf je eigen pakket samen met zaken die jij belangrijk vindt. Je krijgt 60 standaard zenders binnen het basispakket dat je met verschillende pakketten die maandelijks opzegbaar zijn kunt uitbreiden.

Telefoon en kosten
Op telefoongebied is bij een Alles-in-1 pakket bij Online een Bellen Basis pakket inbegrepen. Met dit pakket betaal je voor de belkosten per minuut. Je kunt ook voor verschillende aanvullende pakketten kiezen waarbij je onbeperkt kunt bellen binnen een bundel. Dan betaal je dus ook geen kosten per minuut.

Online

Contactgegevens

Online
Postbus 16156
2500 BD Den Haag

T: 0800-8048

Online pakketten:
Alles in 1: Ja
Internet en TV: Ja
Internet: Ja
Televisie: Ja
Glasvezel: Ja

Online internet, tv en bellen

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] tvinternetvergelijken.com
Direct contact

© (2) 2024 Tvinternetvergelijken.com - Alle rechten voorbehouden