Tweak internet en TV

Tweak internet en TV

Tweak is een vrij nieuwe internet provider en maakt gebruik van een eigen netwerk. Dat wil zeggen dat deze provider niet afhankelijk is van een grote provider als KPN. Tweak is de eerste in Nederland die een 1000! Mbit verbinding beschikbaar stelt voor consumenten. Voorwaarde hiervoor is wel dat je bent aangesloten op het glasvezelnetwerk. Tweak maakt gebruik van het netwerk van Coanet. Mocht Coanet in jouw omgeving nog niet actief zijn? Dan wordt door Tweak gebruik gemaakt van het netwerk van KPN.

Tweak pakketten
Tweak biedt verschillende pakketten aan waaronder internet, internet en TV en alles in 1. Om TV te kunnen aanbieden werkt Tweak samen met Sparql, een nieuwe aanbieder van interactieve TV in Nederland.

Tweak 1000 Mbit internet en glasvezel
Tweak is Nederlands eerste provider die een 1000Mbit verbinding aanbiedt aan consumenten. Om gebruik te maken van deze verbinding dient jouw woonplaats wel aangesloten op het netwerk van Coanet. Momenteel is de kans hierop vrij klein, aangezien Coanet in de grote steden nog niet actief is. Het afsluiten van een 1000Mbit internetverbinding is momenteel mogelijk in Almere, Lelystad, Leeuwarden, Enschede en enkele nabij gelegen plaatsen. De verwachting is dat Tweak in de toekomst deze verbinding ook in de grote steden aanbiedt.

Tweak

Contactgegevens

Tweak
Postbus 60270
1320 AH Almere

T: 0900-8932543

Tweak pakketten:
Alles in 1: Ja
Internet en TV: Ja
Internet: Ja
Televisie: Ja
Glasvezel: Ja

Tweak internet, tv en bellen

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] tvinternetvergelijken.com
Direct contact

© (2) 2024 Tvinternetvergelijken.com - Alle rechten voorbehouden