Veelgestelde vragen over alles in 1

Alles in 1: veelgestelde vragen

Omdat over alles in 1 nog aardig veel onduidelijkheden blijken te kleven, hebben wij deze sectie van de website beschikbaar gesteld om enkele van jullie vragen te beantwoorden. Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op en wij voegen de vraag z.s.m. toe. Uiteraard voorzien van antwoord.

V: Wat is alles in 1?

A: Alles in 1 op het gebied van Telecom staat voor een combinatie van internet, televisie en vaste telefonie die bij een enkele provider in een enkel abonnement worden afgenomen. Het begrip alles in 1wordt ook vergelijkt in de verzekeringsmarkt, maar heeft daar een andere betekenis.


V: Wat is Quatro Play?

A: Quatro Play is zoals de naam al zegt, een samenvoeging van 4 componenten in een pakket. In het geval van Telecom staat Quatro Play voor een abonnement bestaande uit internet, televisie, vaste telefonie én mobiele telefonie. Dit in tegenstelling tot Triple Play waar mobiele telefonie geen onderdeel van uitmaakt.


V: Wat is het voordeel van een alles in 1 pakket?

A: Het grootste voordeel van een alles in 1 pakket zijn de extra kortingen die providers bieden om alle producten bij hen af te nemen in een dergelijk pakket. Vrijwel alle providers bieden een voordeel in de vorm van een geldkorting wanneer je overstapt naar een alles in 1 pakket. Een tweede groot voordeel is dat de producten samen worden gefactureerd. Je hebt dan een netjes overzicht van de maandelijkse kosten op een enkele factuur.


V: Krijg ik korting op een alles in 1 pakket?

A: Bijna elke provider biedt kortingen op een alles in 1 pakket. Deze korting bestaat meestal uit een gereduceerd tarief voor een x aantal maanden, maar kan ook bestaan uit gratis extra zenders of een cadeau zoals een tablet of wifi versterker. Daarnaast biedt Tvinternetvergelijken.com in samenwerking met de grotere providers nog extra exclusieve kortingen die bij de provider zelf niet beschikbaar zijn. Het voordeligste is dus altijd om over te stappen via Tvinternetvergelijken.com.


V: Wat is Triple Play?

A: Triple Play is een synoniem voor alles in 1. Triple Play betekent zoals de naam al doet vermoeden, een pakket bestaande uit 3 componenten. Deze term zal zeker in de toekomst meer gebruikt gaan worden aangezien steeds meer providers ook mobiel aan het alles in 1 pakket toevoegen. De naam 'alles in 1' zal daardoor uiteindelijk te verwarrend worden omdat de een op zoek is naar alles in 1 met mobiel (Quatro Play) en de ander naar alles in 1 zonder mobiel (Triple Play).


Direct vergelijken

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] tvinternetvergelijken.com
Direct contact

© (2) 2024 Tvinternetvergelijken.com - Alle rechten voorbehouden