Veelgestelde vragen over internet en TV

Internet en TV: veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op en wij voegen uw vraag z.s.m. toe. Uiteraard voorzien van antwoord.

V: Wat is het voordeel van een combinatie internet en TV?

A: Een duidelijk voordeel van deze combinatie is het ontbreken van de, door veel consumenten niet of nauwelijks gebruikte, vaste telefoon verbinding. Omdat steeds meer consumenten geen gebruik meer maken van vaste telefonie, is het zonde daar dan toch voor te betalen. En hoewel de meeste providers vaste telefonie gratis toevoegen aan hun alles in 1 pakketten, blijkt de vraag naar een combinatie zonder vaste telefonie toch telkens weer te groeien.


V: Welke provider is het voordeligste voor mij?

A: Welke provider het voordeligste is voor jou persoonlijke situatie is niet te zeggen. Dat hangt namelijk nauw samen met je woonplaats. Daarom bieden wij een vergelijkingsmodule die het mogelijk maakt een persoonlijk aanbod te creƫren. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is een postcode en huisnummer opgeven. Je ziet dan direct welke providers welke pakketten leveren op jouw adres. De voordeligste provider staat altijd bovenaan!


V: Hoe werkt het overstappen van provider?

A: Wanneer je via Tvinternetvergelijken.com overstapt van provider regel je dat binnen enkele minuten. Nadat je de verschillende providers hebt vergeleken en een keuze hebt gemaakt uit het persoonlijke aanbod, worden om enkele gegevens gevraagd die de nieuwe provider nodig heeft om de overstap te kunnen afronden. Vervolgens heb je 14 dagen bedenktijd waarin er nog niets gebeurd. Nadat de bedenktermijn is verstreken, wordt je oude contract opgezegd bij de huidige provider en wordt je aangesloten op het netwerk van de nieuwe provider.


V: Kan ik overstappen naar een glasvezel pakket?

A: Of je kunt overstappen naar glasvezel is afhankelijk van je woning. Is je woning aangesloten op het glasvezelnetwerk? Dan kun je overstappen naar een glasvezel pakket. Wanneer je op de startpagina een huisnummer en postcode opgeeft, zie je direct of er op jouw adres glasvezel beschikbaar is.


Direct vergelijken

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] tvinternetvergelijken.com
Direct contact

© (2) 2024 Tvinternetvergelijken.com - Alle rechten voorbehouden