Ziggo internet en TV

Ziggo internet en TV

Ziggo is een van de grotere providers in Nederland. Door samenvoegingen van Ziggo met UPC en sinds 2017 ook Vodafone NL, is Ziggo nu in staat in heel Nederland vaste en mobiele diensten aan te bieden met een eigen netwerk. Klanten van Ziggo krijgen toegang tot meer dan 2 miljoen WifiSpots in Nederland. In principe biedt elke Ziggo abonnee een WifiSpot aan andere Ziggo gebruikers in de buurt. Omdat elke modem is voorzien van een aparte verbinding voor de WifiSpot, wordt de verbinding van de aanbieder niet langzamer naarmate er meer gebruikers maken van de WifiSpot.

Ziggo pakketten
Ziggo heeft een zeer uitgebreid aanbod en biedt alle mogelijke combinaties van producten aan. Ziggo biedt zowel alles in 1 pakketten als afzonderlijke producten en biedt daarnaast ook mobiel aan. Bij het afsluiten van zowel internet voor thuis als mobiel internet wordt je aangesloten op de WifiSpots waarmee je vervolgens gratis kunt internetten.

Ziggo glasvezel
Ziggo maakt gebruik van een HFC-netwerk en niet van het reguliere glasvezelnetwerk. Ziggo stelt dat dit netwerk vergelijkbaar is met het glasvezelnetwerk en dat dit netwerk goed is voorbereid op de toekomst. De maximale snelheid op dit netwerk zou kunnen doorgroeien naar maar liefst 10Gb/s. Momenteel levert Ziggo voor consumenten een maximale download snelheid van 300Mb/s. Een nadeel van deze verbinding is wel dat de upload snelheid bijna 10 keer lager ligt dan met een glasvezelverbinding. Een voordeel is dat deze techniek ook in gebieden waar geen glasvezel beschikbaar is, toch te gebruiken is.

Ziggo

Contactgegevens

Ziggo
Atoomweg 100
3542 AB Utrecht

T: 0900-1884

Ziggo pakketten:
Alles in 1: Ja
Internet en TV: Ja
Internet: Ja
Televisie: Ja
Glasvezel: Nee

Ziggo internet, tv en bellen

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] tvinternetvergelijken.com
Direct contact

© (2) 2024 Tvinternetvergelijken.com - Alle rechten voorbehouden