Alles in 1 - internet, televisie en telefoon

Alles in 1 - internet, televisie en telefoon

We willen over het algemeen allemaal zo snel mogelijk internet hebben. En liefst ook zo veel mogelijk televisiezenders om uit te kiezen. En als het kan dan ook nog graag bellen met een vaste verbinding tegen een zo laag mogelijk tarief, want toch praktisch iedereen heeft daar tegenwoordig een mobieltje voor. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om alle onderdelen los van elkaar aan te schaffen bij één provider of bij verschillende providers. Dit zal alleen altijd duurder uitvallen dan wanneer je voor een Alles-in-1 pakket kiest. Een dergelijk pakket biedt je behalve lagere kosten vaak nog extra service en is niet alleen voor jou gunstig. Het kan ook voor de provider zelf positief uitpakken. Alles-in-1 pakketten worden voor minimaal één jaar afgesloten en als jij een dusdanig compleet pakket bij een bepaalde provider aanschaft, kunnen zij er ook zeker van zijn dat je -toch zeker voor die periode- klant bij hen blijft.

Wat is er inbegrepen bij Alles-in-1?

Bij Alles-in-1 pakketten zijn de volgende onderdelen inbegrepen: internet, televisie en bellen via een vaste verbinding. Binnen deze onderdelen vind je ook weer verschillen terug. Denk hierbij bij internet vooral aan de snelheid van de verbinding. Supersnelle verbindingen via glasvezel zijn momenteel erg populair en winnen aan terrein. Voor de televisie krijg je een standaardpakket aangereikt met een aantal zenders dat je zelf kunt uitbreiden met pakketten waarin extra zenders worden aangeboden. Bellen geschiedt via de vaste telefoonverbinding. Voor de meeste mensen is het niet eens meer zo vanzelfsprekend om gebruik te maken van een vaste telefoon. Bel je daar bijvoorbeeld nog wel vaak mee? Dan is het wel slim om hiervoor te kiezen en dat kan dan eenvoudig meegenomen worden in het Alles-in-1 pakket dat je afsluit.

Verschillen binnen pakketten

Binnen de Alles-in-1 pakketten die door verschillende providers aangeboden worden zitten verschillen. Die verschillen zie je niet alleen terug tussen de providers onderling, maar ook binnen één provider. Zo heb je vaak de keuze tussen basispakketten die uit kunnen monden in zeer uitgebreide pakketten. Hoe uitgebreider het pakket, hoe duurder het in de regel is. Als je overweegt een Alles-in-1 pakket aan te schaffen, vergelijk dan eerst eens op de verschillende sites van de aanbieders wat er allemaal te koop is en kies voor een pakket waar je ook echt gebruik van maakt en dat het beste bij jou past. Niet voor iedereen is bijvoorbeeld een supersnelle internetverbinding noodzakelijk. Die is ook niet op alle plaatsen beschikbaar. Als je eerst wilt weten of het op jouw adres wel mogelijk is doe je een postcodecheck.

Lees altijd goed de voorwaarden door
Als je een pakket gevonden hebt dat je wel aanstaat, kijk dan goed wat de voorwaarden zijn. Tijdens de looptijd van het pakket kun je niet opzeggen, maar tussentijds veranderingen laten doen kan over het algemeen maandelijks. Wil je bijvoorbeeld een ander televisiepakket? Dan geef je dat eenvoudig aan via internet en dan wordt het voor je aangepast. Ben je nu nog bij een andere provider maar wil je graag overstappen? De meeste providers regelen de overstap voor jou en sturen een monteur om alles voor je aan te sluiten.

Direct vergelijken

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] tvinternetvergelijken.com
Direct contact

© (2) 2024 Tvinternetvergelijken.com - Alle rechten voorbehouden