Tv op je telefoon

Mobiel

Tv op je telefoon

  • door de redactie
  • 30-12-2019

Hoewel de laatste jaren tv kijken deels is afgenomen, is het medium nog vrij populair. Met name door de manier waarop we content en media tot ons nemen. De komst van tablets en smartphones heeft dit natuurlijk veranderd. En komt de situatie je bekent voor waarbij de ene liever iets anders wil kijken dan de ander als je op de bank zit? De oplossing is simpel, tv kijken doe je nu op de telefoon, tablet of computer. Je hoeft geen speciaal abonnement voor je tablet.


Wat heb je nodig

Tv op één van je devices kijken is nog niet zo spannend. Afhankelijk van je internetaanbieder download je bijvoorbeeld de app van de provider op je tablet. Ook vind je via de App Store of Google Play de apps van de tv-zenders. Met de apps van NPO of RTL XL bekijk je alle afleveringen terug van je favoriete series en documentaires.


On demand

Netflix, HBO en andere platforms waar je series kunt kijken, zijn in rap tempo een deel gaan uitmaken van ons dagelijks leven. Voordeel hiervan is dat je zelf bepaald wanneer en waar je tv wilt kijken. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een abonnement bij de aanbieder. Series kijken doe je op bijna alle telefoons die het ondersteunen. Sommige apps stellen minimale eisen aan de software van je telefoon. Heb je misschien één van de nieuwste telefoons zoals een Apple iPhone 11 Pro dan hoef je geen zorgen te maken.


Voordelen

Je bepaald zelf wanneer je programma’s wilt kijken. Favoriete series en programma’s terug kijken in je eigen tijd. Ook ideaal tijdens je vakantie en op de camping. De enige kosten die je hebt zijn de kosten voor het internet- en televisie abonnement. We raden aan om het vooral via een WiFi-verbinding te doen. Tv kijken met een 4G verbinding kan tot gevolg hebben dat je snel door je bundel bent.


Hoe werkt het

Ga naar de App Store of Google Play. Download de app van de zender of je provider. Om gebruik te maken van de app kan er gevraagd worden om in te loggen of een account aan te maken. Vervolgens kun je de functies gebruiken die worden aangeboden.
Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Er zijn geen artikelen gevonden met als onderwerp "Mobiel".

Direct vergelijken

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] tvinternetvergelijken.com
Direct contact

© (2) 2024 Tvinternetvergelijken.com - Alle rechten voorbehouden