Besparen op de maandelijkse belkosten: hoe doe je het

Bellen

Besparen op de maandelijkse belkosten: hoe doe je het

  • door de redactie
  • 13-07-2018

Mobiele abonnementen zijn door de jaren heen steeds duurder geworden. Dit komt onder meer door het feit, dat internetabonnementen uit steeds grotere pakketten bestaan! Waar men voorheen maximaal een gigabyte aan mobiele data kon gebruiken, is dat tegenwoordig al snel tien tot twintig gigabytes. Ook het aanbod aan abonnementen voor mobiele telefonie is steeds groter geworden. Dit maakt het lastiger om een geschikt pakket te vinden! Laat staat om te besparen op uw maandelijkse belkosten. Wij zochten uit, hoe u zo voordelig mogelijk gebruik kunt maken van uw mobiele telefoon.


Bepaal uw verwachte verbruik vooraf

Allereerst is het raadzaam om vooraf een inschatting te maken van uw verwachte verbruik. Het maakt een groot verschil of u maandelijks een paar telefoontjes pleegt, of dat u dagelijks druk aan het internette bent op uw smartphone. Op basis van uw verwachte verbruik kunt u op zoek gaan naar een geschikte bundel voor het gebruik van uw toestel. Denk hierbij aan een abonnement met toestel, een sim-only abonnement, of een prepaid simkaart. Voorheen koos men vrijwel altijd voor een prepaid simkaart. Tegenwoordig is de verleiding van de mogelijkheid om onbeperkt te kunnen bellen en internetten al snel te groot. Het is echter de vraag, of u zoveel mobiele data en belminuten nodig heeft.


Kosten besparen met een prepaid simkaart

Een prepaid simkaart maakt het relatief eenvoudig om op uw belkosten te besparen. U betaalt hierbij namelijk alleen voor de belminuten, sms’jes en mobiele data die u ook daadwerkelijk verbruikt. Daar waar u bij een mobiel abonnement vaak al snel belminuten overhoudt. U betaalt zodoende voor iets wat u niet gebruikt! Daarbij is mobiele data bij een prepaid simkaart relatief duur. Dit maakt dat u enigszins verplicht wordt, om openbare WiFi-netwerken te gebruiken. Ook dat levert u een besparing op!
Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Er zijn geen artikelen gevonden met als onderwerp "Bellen".

Direct vergelijken

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] tvinternetvergelijken.com
Direct contact

© (2) 2024 Tvinternetvergelijken.com - Alle rechten voorbehouden