Combivoordeel bij gebruik van Vodafone en Ziggo

Korting

Combivoordeel bij gebruik van Vodafone en Ziggo

  • door de redactie
  • 03-04-2017

Huishoudens en bedrijven die een abonnement hebben bij Ziggo voor internet en TV en daarnaast gebruik maken van Vodafone voor mobiele telefonie, ontvangen vanaf 3 april automatisch een aantrekkelijk pakketvoordeel. Deze actie is door de providers op touw gezet om te kunnen concurreren met het KPN Compleet pakket. De actie zal door het leven gaan onder de naam 'VodafoneZiggo'. Het voordeel werd op 3 april automatisch geactiveerd voor alle klanten die hiervoor in aanmerking kwamen. Ook bestaande klanten genieten hier dus direct van.


Wat krijgt de klant?

Huishoudens die in aanmerking komen voor het combivoordeel, ontvangen van Vodafone gratis dubbel mobiel data tegoed, indien zij een Scherp, Start, Smart, Red, Black, Red Business, Red Pro, Biz Basic of Business Basic abonnement hebben lopen bij deze provider.

Daarnaast kunnen zij bij Ziggo een pluspakket uitkiezen. De pluspakketten waaruit gekozen kan worden zijn: sport, kids, of films & series, inclusief het beste van HBO, indien zij een internetabonnement hebben van minimaal 30Mb. Daarnaast ontvangen zij het 'Veilig Online Pakket' van Ziggo voortaan gratis.


Ziggo internet en TV

Ziggo is Nederlands grootste provider voor TV en internet. In tegenstelling tot KPN biedt Ziggo haar klanten niet de mogelijkheid ook een mobiel abonnement af te nemen. Voordeel bij afname van een alles in 1 pakket van Ziggo bestond al. Nu kunnen bestaande- en nieuwe klanten met een mobiel abonnement bij Vodafone dus ook extra voordeel behalen indien zij gebruik maken van mobiele telefonie van Vodafone.

Bekijk Ziggo internet en TV pakketten


Vodafone mobiel

Maakt een huishouden al gebruik van Ziggo internet en TV, maar nog geen gebruik van Vodafone mobiel? Dan is het zeer goed mogelijk dat een overstap naar Vodafone voordeliger uitvalt dan het mobiele abonnement aanhouden bij een andere provider. Zeker wanneer het huishouden al gebruik maakt van een pluspakket dat gratis wordt wanneer de overstap naar Vodafone gemaakt wordt. Het is zeker de moeite waard om even te bekijken of dat ook in jouw geval zo is.

Met het vergelijken van mobiele abonnementen kunnen wij helaas verder niet helpen. Er zijn echter genoeg vergelijkingswebsites waar mobiele abonnementen gemakkelijk vergeleken kunnen worden.
Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Er zijn geen artikelen gevonden met als onderwerp "Korting".

Direct vergelijken

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] tvinternetvergelijken.com
Direct contact

© (2) 2024 Tvinternetvergelijken.com - Alle rechten voorbehouden