Consument goedkoper uit zonder vaste telefonie

Goedkoop

Consument goedkoper uit zonder vaste telefonie

  • door de redactie
  • 03-10-2017

Hoewel alles-in-1 abonnementen razend populair zijn, wordt van vaste telefonie steeds minder gebruik gemaakt. En dat is vreemd. In een alles-in-1 pakket zit namelijk ook vaste telefonie. Het lijkt er dus op dat veel consumenten betalen voor een dienst waarvan zijn niet- of nauwelijks gebruik maken. Hiervoor zijn enkele redenen aan te voeren. Zo is het aanbod van alles-in-1 pakketten iets uitgebreider dan voor pakketten bestaande uit alleen internet en tv en lijken de prijzen voor een alles-in-1 pakket nagenoeg gelijk aan die van een pakket bestaande uit internet en tv. Het lijkt er dus op dat baste telefonie tegenwoordig gratis is.


Aanbod alles-in-1 pakketten

Het aanbod van alles-in-1 pakketten is inderdaad iets uitgebreider dan de variant waarbij vaste telefonie weggelaten wordt. Dit begint echter wel langzaamaan te veranderen. Zo was het bijvoorbeeld eerder niet mogelijk een internet- en tv pakket af te sluiten bij KPN zonder daarbij ook gebruik te maken van vaste telefonie. Nu is dat gelukkig wel mogelijk. Daarbij geniet je dan nog steeds van dezelfde kortingen als bij een alles-in-1 pakket. Vaste telefonie lijkt langzaam vervangen te worden door mobiele telefonie bij de verschillende providers. En een mooie bijkomstigheid is dat extra kortingen geboden worden wanneer ook mobiele telefonie bij dezelfde provider wordt ondergebracht.


Prijsvergelijking met- en zonder vaste telefonie

Uit verschillende vergelijkingen die door ons zijn gedaan, valt op te maken dat er wel degelijk een klein prijsverschil zit tussen pakketten met vaste telefonie en pakketten zonder vaste telefonie. Hoewel deze prijsverschillen klein zijn (enkele tientjes op jaarbasis in het voordeel van het pakket zonder vaste telefonie), kan hiermee toch een leuke extra besparing gerealiseerd worden. Nu is het wel zo dat het aanbod per adres weer verschilt. Het is dus zeker aan te raden een persoonlijke vergelijking te maken voor jouw eigen adres, om te zien of een overstap naar een andere provider of ander pakket wellicht voordeliger is.
Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Er zijn geen artikelen gevonden met als onderwerp "Goedkoop".

Direct vergelijken

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] tvinternetvergelijken.com
Direct contact

© (2) 2024 Tvinternetvergelijken.com - Alle rechten voorbehouden