De juiste keuze maken

Alles-in-1

De juiste keuze maken

  • door de redactie
  • 27-03-2017

Ben je op zoek naar een nieuw abonnement voor internet, bellen en TV, oftewel een alles in 1 pakket? Dan kunnen wij ons voorstellen dat je niet zo goed weet waar je moet beginnen. Er is immers heel wat keuze qua aanbieders en verschillende pakketten. Wij zetten daarom enkele stappen voor je op een rijtje.

Het begint met bedenken welke diensten je allemaal nodig hebt. Heb je echt een alles in 1 pakket nodig? Of heb je ook voldoende aan internet en TV? Er zijn steeds meer en meer mensen die het bellen allemaal via hun mobiele telefoon doen, omdat dit toch onbeperkt kan in hun abonnement, waardoor ze thuis geen vaste telefoonverbinding meer nodig hebben. Bij heel wat providers krijg je de vaste telefoonverbinding er gratis bij, maar bij anderen ook niet. Het is dan ook verstandig om hier toch even bij stil te staan voordat je verder gaat zoeken.

Maar dat is nog niet alles waar je even goed over na moet denken. Het tweede waar je over na moet denken is de benodigde internetsnelheid. Je kunt er vanuit gaan dat alle aanbieders in alle pakketten, ook de instappakketten, een internetsnelheid bieden die prettig is. Tenminste prettig is bij normaal gebruik. Wordt er jouw huishouden door meerdere personen intensief gebruik gemaakt van internet, zoals online gamen, online TV kijken, Netflix’en, surfen en mailen e.d., en dat allemaal op hetzelfde moment? Dan heb je niet genoeg aan een basisverbinding, maar wil je misschien juist wel een snellere verbinding. Een haperende internetverbinding zorgt namelijk alleen maar voor pure ergernis. En dat wil je voorkomen. Dan kun je beter een paar euro meer betalen per maand, maar zeker weten dat het dan voldoet aan de wensen en behoefte.

Als je ook daar over hebt nagedacht dan is het nog belangrijk om te bedenken wat je verwacht qua TV-aanbod. Alle aanbieders hebben standaard wel zo’n beetje hetzelfde pakket. Alle basiszenders zitten er altijd wel in. De vraag is dan ook of je nog extra zenders nodig hebt. Ben je een echte filmliefhebber? Of ben je gek van sporten? Of ben je op zoek naar extra buitenlandse zenders? Dan is het misschien slim om ook aanvullende pakketten te kiezen. Maar vraag je eerst goed af hoe vaak je denkt dat je daar naar gaat kijken. De extra pakketten kun je ook altijd wel weer uitzetten (meestal per maand), maar hier van tevoren even over nadenken kan je weer aardig wat geld besparen.

Tot slot nog een advies; kijk of je kunt profiteren van het juiste moment. Gedurende het jaar zijn er verschillende aanbiedingen waar je een leuk extraatje uit kunt slaan als je dan overstapt naar een nieuw abonnement.
Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Er zijn geen artikelen gevonden met als onderwerp "Alles-in-1".

Direct vergelijken

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] tvinternetvergelijken.com
Direct contact

© (2) 2024 Tvinternetvergelijken.com - Alle rechten voorbehouden