KPN schrapt FOX-kanalen

Zenderaanbod

KPN schrapt FOX-kanalen

  • door de redactie
  • 10-05-2019

Per 1 juni 2019 verdwijnen de zenders van FOX van de buis, als het aan KPN ligt. Reden hiervoor zijn de vastgelopen onderhandelingen tussen KPN en FOX over het bedrag dat KPN de aanbieder zou moeten gaan betalen voor de komende periode. KPN heeft er daarom voor gekozen de zenders van FOX per 1 juni 2019 te schrappen. Maar liefst 2,3 miljoen Nederlandse huishoudens worden hierdoor getroffen. De zenders die gaan verdwijnen zijn: 24Kitchen, National Geographic, Nat Geo Wild en Baby TV. Omdat Baby TV beschikbaar is via het pluspakket, is het nog de vraag wat hiervoor in plaats komt. Het is overigens nog niet 100% zeker dat de zenders gaan verdwijnen. De onderhandelingen zijn nog volop bezig. De aankondiging kan ook een strategie zijn van KPN om FOX onder druk te zetten.


Onderhandelingen nog gaande

KPN heeft haar klanten ingelicht over het verdwijnen van de zenders per 1 juni 2019. FOX zegt in een reactie te betreuren dat KPN heeft besloten de zenders van de aanbieder niet meer door te geven. Echter zijn de onderhandelingen over de kosten voor de komende periode nog in volle gang. Het is dus nog niet helemaal zeker dat de zenders daadwerkelijk gaan verdwijnen. Hoe het verder gaat zal in de komende weken moeten blijken.


Overstappen van provider

KPN heeft per 1 juni 2019 tariefverhogingen ingevoerd. Hierdoor hebben alle klanten, ook nieuwe klanten, het recht om over te stappen van provider. Bent u zo verzot op één van de kanalen van FOX dat u niet meer zonder kan? Dan kunt u er voor kiezen over te stappen van provider. Denk er aan dat wanneer uw contract bij KPN nog niet verlopen is, u maar tot 1 juni 2019 de tijd heeft om over te stappen. Zit u niet meer vast aan een contract? Dan kunt u op elk gewenst moment overstappen. Ziggo en Telfort hebben al aangegeven de zenders van FOX gewoon te behouden.

Wanneer u van plan bent om over te stappen van provider, is het aan te raden de provider prijzen te vergelijken.
Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Tv-zender aanbod steeds belangrijker

  • 09-11-2017

Voor het overgrote deel van de huishoudens is de prijs van een alles-in-1 pakket nog steeds erg belangrijk, maar aangezien de prijzen steeds dichterbij... Lees meer

Direct vergelijken

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] tvinternetvergelijken.com
Direct contact

© (2) 2024 Tvinternetvergelijken.com - Alle rechten voorbehouden