NLE biedt met energie en alles in 1 een volledig aanbod

NLE

NLE biedt met energie en alles in 1 een volledig aanbod

  • door de redactie
  • 21-07-2017

NLE staat natuurlijk bekend als energieleverancier en daat is niet voor niets. Toen de energiemarkt toegankelijk werd voor meerdere energieleveranciers heeft NLE hier een goede naam op gebouwd. Doormiddel van scherpe tarieven en goede service heeft het zich naar de top gewerkt van de energiemarkt. Ondanks het de grote drie energieleveranciers nog voor zich moet dulden, is NLE echt een partij om rekening mee te houden. NLE ziet de toekomst rooskleurig en wilt alles eraan doen om in ontwikkeling voorop te lopen. Dat het zich nu verder orienteerd naar internet, televisie en telefonie past dan ook geheel in het toekomstbeeld.


NLE voorziet alles wat uit de meterkast komt

De energiemarkt ziet in een goede ontwikkeling met onder andere consumenten welke zelf energie opwekken en de slimme meter welke bij steeds meer huishoudens komen te hangen. Energiesystemen vragen hierbij steeds meer om een datadienstverlener en dat is een van de redenen dat NLE hierin is gestapt.


De telecommarkt is in slaap gevallen

Volgens NLE is het de hoogste tijd dat er een challenger in de alles in 1 markt stapt. En NLE wilt deze rol maar al te graag gaan vervullen. Net zoals zij 12 jaar geleden deden bij de energiemarkt willen ze met scherpe tarieven ervoor zorgen dat andere bedrijven de concurrentie met elkaar aangaan. Niet alleen om voor de consument zulk scherp mogelijk tarieven aan te bieden, maar ook om meer te inoveren.

NLE maakt gebruik van het KPN netwerk en hieruit blijkt dat KPN dat concurrentie graag aangaat. In iedergeval lijkt het erop dat NLE woord bij daad houdt, want ze hebben al meer dan 20.000 klanten en willen binnen enkele jaren doorgroeien naar een half miljoen. De kosten van een pakket komen neer op zo een 29,95 voor 9 maanden en daarmee zetten ze een scherpe prijs neer.


Houd NLE de scherpe actietarieven vast?

Of NLE de scherpe actietarieven vast houdt is natuurlijk maar de vraag, maar als we kijken naar de energiemarkt dan heeft NLE toch altijd een prima aanbod. Vaak staan ze met een goede welkomstbonus in de top 5 van onze website en lijkt het erop dat ze met een goede structuur en scherp tarief het lang kunnen volhouden.
Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Er zijn geen artikelen gevonden met als onderwerp "NLE".

Direct vergelijken

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] tvinternetvergelijken.com
Direct contact

© (2) 2024 Tvinternetvergelijken.com - Alle rechten voorbehouden