Tv-zender aanbod steeds belangrijker

Zenderaanbod

Tv-zender aanbod steeds belangrijker

  • door de redactie
  • 09-11-2017

Voor het overgrote deel van de huishoudens is de prijs van een alles-in-1 pakket nog steeds erg belangrijk, maar aangezien de prijzen steeds dichterbij elkaar komen te liggen wordt de kwaliteit steeds belangrijker. Ook het aantal tv-zenders en de mogelijkheden van interactieve TV speelt nu een grotere rol.

Ga je Alles-in-1 pakketten vergelijken waarbij een TV abonnement zit inbegrepen? Vink dan aan welke zenders je in je pakket wilt hebben, zodat je beter kunt vergelijken. Het kan namelijk best zo zijn dat de zenders die je graag wilt vallen onder 'extra zenders' waarvoor je moet betalen. Zo kun je dus beter de uiteindelijke maandprijzen met elkaar vergelijken.


Extra TV-zenders door combivoordeel

Door het combineren van je alles-in-1 pakket met een mobiel abonnement (of sim only) kun je bij een aantal providers extra voordelen ontvangen zoals een extra zenderpakket. Op het moment van schrijven bieden in ieder geval de volgende providers dit aan; Vodafone + Ziggo, T-Mobile en KPN. Door het combineren van Vodafone met Ziggo kun je kiezen uit drie extra zenderpakketten, en bij T-Mobile en KPN krijg je vooral sportzenders erbij


Internet snelheid belangrijk voor de keuze

Naast het tv-aanbod wordt er ook meer waarde gehecht aan de internetsnelheid. Dit komt ook met name door het hogere internetverbruik door bijvoorbeeld 4K streaming, terwijl video’s voorheen nog in lagere resoluties werden bekeken. Niet alleen door 4K Youtube video’s verbruiken we meer internet, maar ook door het groeiend aantal apparaten dat we aansluiten op internet en doordat je misschien wel streamingsdiensten zoals Netflix en Videoland gebruikt. Voor een optimale internetsnelheid kies je voor glasvezel internet. Je moet alleen wel kijken of er al een glasvezel aansluiting beschikbaar is in jouw buurt.


Netflix op je TV kijken

Heb je een abonnement op Netflix? Dan is het natuurlijk handig om gebruik te kunnen maken van Netflix via je TV. Een aantal providers bieden in het menu van de mediabox een app aan om Netflix te openen, maar heb je dit niet dan zou je ook de app van je SMART-TV kunnen gebruiken. Heb je ook geen SMART-TV, dan blijven er nog twee opties over; of een chromecast kopen en Netflix naar je TV streamen óf ouderwets een HDMI-kabel aansluiten vanaf je laptop naar je TV.
Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

KPN schrapt FOX-kanalen

  • 10-05-2019

Per 1 juni 2019 verdwijnen de zenders van FOX van de buis, als het aan KPN ligt. Reden hiervoor zijn de vastgelopen onderhandelingen... Lees meer

Direct vergelijken

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] tvinternetvergelijken.com
Direct contact

© (2) 2024 Tvinternetvergelijken.com - Alle rechten voorbehouden